Проєкт “Розуміючи Мир” Весняний сезон 2023

Протягом п’яти тижнів у Дроздівській гімназії-початковій школі під керівництвом вчителя Короткової Оксани Анатоліївни учні 2-го класу взяли участь у Міжнародному проєкті “Розуміючи мир”. Цей проєкт став важливим досвідом для всіх учасників, який надав їм можливість поглибити своє розуміння миру та важливості мирного співіснування.

Метою проєкту було розвиток розуміння миру серед учнів та навчання їх співпраці, толерантності та вмінню вирішувати конфлікти мирним шляхом. Протягом п’яти тижнів учні займалися різними активностями, які сприяли досягненню цієї мети.

На початку проєкту, учні мали можливість висловити свої думки та почуття про мир, про те, що він означає для кожного з них. Вони розглядали різні аспекти миру, такі як співпраця, повага, рівність та справедливість. Це допомогло дітям краще розуміти значення миру у своєму житті та в житті інших людей.

Після цього, учні вивчали різні культури та традиції, які сприяють збереженню миру. Вони досліджували традиції різних країн, вчилися поважати та цінувати унікальності кожної культури.

Також учні проводили рольові ігри та ситуації, що допомагали їм розробити вміння вирішувати конфлікти мирним шляхом. Вони вчилися слухати один одного, виражати власні почуття та думки, шукати компромісні рішення та співпрацювати для досягнення спільних цілей. Ці ігри та ситуації сприяли розвитку навичок ефективного спілкування та розв’язання конфліктів без насильства.

Ми віримо, що через цей проєкт учні здобули цінний досвід та навички, які сприятимуть їхньому розвитку як гармонійних та толерантних особистостей. Ми пишаємося здобутками наших учнів і віримо, що вони стануть активними учасниками та пропагандистами миру у своєму оточенні.

#мир2023

#розуміючимир2023

#uppspring2023

#week1upp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *