З Днем Соборності України!

З нагоди Дня Соборності України та з метою виховання у школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу, глибокої поваги та любові до Батьківщини та формування національної свідомості у Дроздівській гімназії – початковій школі були проведені численні тематичні заходи.

День 21 січня в нашій школі був доволі насиченим. Класні керівники 1-9 класів провели тематичні виховні години, цікаві вікторини та конкурси під час яких учні дізналися про дві визначні дати – проголошення незалежності України IV Універсалом Центральної Ради та проголошення Соборності України. Після завершення виховних годин учні 1-4 класів утворили живий ланцюг, як символ ЄДНОСТІ та СОБОРНОСТІ нашої України, а учні 5-9 класів створили величезний прапор України – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель!

Заходи, проведені цього дня, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки! РАЗОМ МИ – СИЛА!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *